getlev

Dit mag je zeker niet vergeten voor jouw reis naar Nieuw-Zeeland

Ben jij een overpacker of juist iemand die van alles vergeet? Dan is het handig om te weten wat je nu echt niet moet vergeten voor jouw reis! Het vliegtuig nemen naar Nieuw-Zeeland gaat immers de hele wereld over. Hier delen we tips om probleemloos te vliegen naar Nieuw Zeeland om een onvergetelijke reis te garanderen.

    1. Geldzaken op orde

Een van de eerste dingen die je moet regelen is hoe je er gaat betalen? Een bankpas werkt daar alleen als die geschikt is voor internationaal gebruik. Ook is het handig om een creditcard te activeren voor extra flexibiliteit. In Nieuw-Zeeland wordt in het algemeen veel met kaarten betaald, maar het is handig om ook wat contant geld op zak te hebben.

    2. Een reisverzekering regelen

Ook iets wat onmisbaar is: een reisverzekering. We hopen het niet voor je, maar er kan altijd wat gebeuren op reis. In dat geval wil je voldoende dekking hebben voor medische kosten, annuleringen of verlies van bagage. Naast dat het je gemoedsrust geeft, kan dit ook een redder in nood zijn. Weet je niet precies welke verzekering je moet kiezen? Boek dan een volledig georganiseerde rondreis Nieuw Zeeland met Travelessence.

    3. Check je elektronica

Nieuw-Zeeland gebruikt andere stekkerstandaard dan we kennen in Europa, dus een universele reisadapter is essentieel. Zo kun je al je apparaten opladen zonder gedoe. Niets is vervelender dan zonder stroom zitten in deze tijd!

    4. Kleding voor alle weersoorten

Helaas regent het in Nieuw-Zeeland bijna net zoveel als bij ons. Dus krijg je soms te maken met vier seizoenen in één dag. Zorg ervoor dat je kleding meeneemt die geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. En lagen zijn je beste vriend!

    5. Persoonlijke items

Nu is het niet zo erg als je een item vergeet, want in Nieuw-Zeeland zijn er genoeg winkels. Maar het is toch fijn om jouw eigen zonnebrandcrème, medicijnen en andere persoonlijke producten mee te nemen. Deze items kunnen namelijk prijzig zijn in Nieuw-Zeeland, dus dat zou zonde zijn van je geld om dit niet van thuis mee te nemen.

    6. Een goede wandeluitrusting

Ben je een echte wandelliefhebber? Dan heeft Nieuw-Zeeland fantastische wandelpaden en landschappen. Zorg ervoor dat je stevige wandelschoenen en een comfortabele daypack meeneemt om hier meer van te genieten.

 

We hopen dat deze tips je helpen om jouw reis naar Nieuw-Zeeland nog beter te maken. Maak er een onvergetelijke reis van!